ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΝΕΑ:
Εταιρικό Προφίλ | Εκθεσιακός χώρος | Εταιρικά Νέα | Επικοινωνία
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1978 από τους Δημήτρη & Κυριακή Γιαννουλάκη με την επωνυμία Δ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε.

Η εμπορία υδραυλικού και μηχανολογικού εξοπλισμού, μηχανημάτων, εργαλείων και ανταλλακτικών προϊόντων ύδρευσης, άρδευσης, θέρμανσης και κλιματισμού ήταν η πρώτη της δραστηριότητα.
Αρμόστοκος Fugalite Eco 3kg
αναρτήθηκε στις 20/05/2016
Πορσελανώδης αρμόστοκος πιστοποιημένος ως φιλικός προς το περιβάλλον, με υψηλή ρευστότητα και ευκολία καθαρισμού. Για αρμούς από 0 μέχρι και 20 mm.


Μέλος του ομίλου της ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΑΕ η Felea Goods
αναρτήθηκε στις 16/05/2016

Η Felea Goods είναι μία εξειδικευμένη εμπορική εταιρεία Ελληνικών προϊόντων διατροφής "gourmet", με αποκλειστικά εξαγωγικό προσανατολισμό. Η εταιρεία έχει ήδη παρουσία σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Αγγλία, η Ολλανδία, η Σουηδία, η Πολωνία, η Γερμανία, η Γαλλία καθώς και σε αγορές εκτός Ευρώπης όπως η Κίνα (Χονκ Κονγκ), οι ΗΠΑ & η Ιαπωνία.

Προτάσεις για Ανακαινίσεις
αναρτήθηκε στις 06/11/2012
Η εταιρεία ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΑΕ, προσαρμοσμένη στις πολύ δύσκολες συγκυρίες της εποχής, μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για εκείνο που θα αποφασίσει να κτίσει μία νέα οικοδομή ή να ανακαινίσει το σπίτι ή τον επαγγελματικό του χώρο.
Η μεγάλη γκάμα σε πλακίδια και είδη υγιεινής σε συνδυασμό με τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές αποτελούν για την εταιρεία το συγκριτικό της πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.
Σεμινάριο της εταιρίας KERAKOLL στις εγκαταστάσεις μας
αναρτήθηκε στις 31/10/2012
Η εταιρεία μας στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης και ενημέρωσης όλων των νέων προϊόντων που αφορούν την οικοδομή και κατασκευή γενικότερα, διοργάνωσε εκδήλωση-σεμινάριο, με προσκεκλημένους τεχνίτες του χώρου των πλακιδίων.