ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΝΕΑ:
Εταιρικό Προφίλ | Εκθεσιακός χώρος | Εταιρικά Νέα | Επικοινωνία
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1978 από τους Δημήτρη & Κυριακή Γιαννουλάκη με την επωνυμία Δ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε.

Η εμπορία υδραυλικού και μηχανολογικού εξοπλισμού, μηχανημάτων, εργαλείων και ανταλλακτικών προϊόντων ύδρευσης, άρδευσης, θέρμανσης και κλιματισμού ήταν η πρώτη της δραστηριότητα.
Προτάσεις για Ανακαινίσεις
αναρτήθηκε στις 06/11/2012
Η εταιρεία ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΑΕ, προσαρμοσμένη στις πολύ δύσκολες συγκυρίες της εποχής, μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για εκείνο που θα αποφασίσει να κτίσει μία νέα οικοδομή ή να ανακαινίσει το σπίτι ή τον επαγγελματικό του χώρο.

Η μεγάλη γκάμα σε πλακίδια και είδη υγιεινής σε συνδυασμό με τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές αποτελούν για την εταιρεία το συγκριτικό της πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

Επιλέξτε λοιπόν Πλακάκια για οποιοδήποτε χώρο σε γυαλιστερή και ματ υφή, σε πολλές επιλογές χρωμάτων και διαστάσεων.

Μεγάλες ευκαιρίες για αλλαγή στο μπάνιο σας με μοντέρνου στυλ ή κλασσικού ύφους Έπιπλα Μπάνιου, καθώς και Στήλες Ντουζ και Μπαταρίες υψηλών προδιαγραφών.

Φροντίζοντας και τις γυναίκες του σπιτιού, ανανεώστε τις με νέους Νεροχύτες και νέα Πλακίδια για το τοίχο, όπως επίσης με Μπαταρίες για ευκολότερη και ευχάριστη χρήση.

Και για να μην ξεχνάμε τους μικρούς μας φίλους, ανακαινίστε το δωμάτιό τους με τα αγαπημένα τους χρώματα και εντυπωσιακά Ντεκορ, για Δάπεδο και Τοίχο δίνοντάς τους την ευκαιρία να απολαμβάνουν καθημερινά το χώρο τους.

Επειδή…λογικά θα αρχίσει να χειμωνιάζει, μεριμνήστε για τη θέρμανσή σας με τον ευκολότερο και πιο εύχρηστο για εσάς τρόπο, ανάμεσα σε θερμαντικά ή ηλεκτρικά σώματα, σε Ενδοδαπέδια Θέρμανση, με επιλογές σε Λέβητες, Καυστήρες,Boilers,και Μονάδες Πετρελαίου.